Vodič za početak rada sa KNX-om za profesionalce

Nudimo vam širok spektar obuke koja vam je potrebna za lakši razvoj projekata automatizacije sa KNX-om.

Savremeni zahtevi za udobnošću i sigurnošću zajedno sa manjom potrošnjom energije mogu se postići samo inteligentnom kontrolom i praćenjem svih uključenih proizvoda. Ovo je pravi izazov jer podrazumeva više ožičenja, počevši od senzora i aktuatora do kontrolnih i nadzornih centara. Za profesionalce takva masa ožičenja takođe znači veće napore u dizajniranju i ugradnji, povećani rizik od požara i ogromne troškove. Tu u pomoć uskače KNX!

Sertifikujte se!

Vueko d.o.o. je osnovao i registrovao prvi trening centar u Srbiji sa ciljem da prenese stručno znanje iz oblasti KNX/EIB-a. Svojim radom želimo da obučimo što veći broj sertifikovanih električara, elektro-tehničara, elektro-inženjera... i time značajno podignemo nivo osposobljenosti stručnjaka u realizaciji i uvođenju KNX/EIB standarda na tržište Srbije.

Na ovaj način promovišemo rasprostranjen i tražen standard na polju elektro-tehnologije u EVROPI i SVETU, i time pratimo tokove u oblasti napredne elektro-tehnike i automatizacije.

Informacije o predstojećem treningu možete pronaći na sledećem linku.


KNX trening

BESKRAJNA FLEKSIBILNOST I PERSONALIZACIJA

Svi znamo da klijenti imaju visoke zahteve u pogledu vrsta proizvoda koje žele da koriste za svoj pametan dom ili zgradu. Uz KNX sada možete da kažete „DA“ na njihove zahteve. Na bilo koji zahtev. Beskrajna fleksibilnost i personalizacija u podešavanju vašeg projekta automatizacije sada su na dohvat ruke.

SIGURAN I BEZBEDAN SISTEM

Uz KNX možete biti uvereni u siguran postupak instalacije, tako da i vi i vaš klijent ne morate da brinete o tome. Nisu potrebni dodatni napori ili profesionalni sistem. KNX Secure je integrisan u naš postojeći softver. Sigurnost nikada nije bila tako laka.

BRZA I JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

KNX želi da vam olakša profesionalni život. Naš softver se zalaže za jednostavnost. Postoji samo jedan alat za puštanje u rad sa jednostavnim interfejsom. Ovo će vam uštedeti dragoceno vreme koje možete iskoristiti za stvari koje zaista znače u vašem poslu.

INTEGRISANO REŠENJE

KNX ima 30 godina iskustva u automatizaciji zgrada. Možete da radite sa različitim proizvodima različitih proizvođača. KNX se može povezati sa drugim sistemima i nezavisan je od bilo koje hardverske ili softverske tehnologije.

RAZVIJENA MEĐUNARODNA ZAJEDNICA

Sa KNX-om niste prepušteni sami sebi. Postajete deo velike zajednice sistemskih integratora, kompanija članica, centara za obuku... Pomoći ćemo vam da poboljšate svoje poslovanje. Možete da stupite u kontakt sa instalaterima poput vas, ne samo da biste razgovarali o upotrebi naše tehnologije, već i o prodaji i kako se plasirati na tržište kako biste privukli više klijenata. Svi se suočavaju sa istim problemima kao i vi i razmenom iskustava svi pobeđuju.

Saznajte više

Za više informacija o KNX tehnologiji posetite zvaničnu prezentaciju standarda na www.knx.org