Vaš pametni dom - danas i sutra

Kada su udobnost, sigurnost i lakoća korišćenja ključni za vaš dom iz snova, zatražite KNX.

Da li planirate da izgradite kuću ili da modernizujete postojeću zgradu? Tada aspekti poput optimalne energetske efikasnosti, udobnosti života i sigurnosti zasigurno igraju glavnu ulogu u vašim razmatranjima. Sve ovo može se postići inteligentnim i efikasnim umrežavanjem centralnih tehničkih funkcija kao što su grejanje i ventilacija, osvetljenje, upravljanje žaluzinama, komunikacija na vratima, multimedija ili čak stanica za punjenje vašeg električnog automobila. Vrlo je jednostavno: putem KNX Smart Home instalacije.

DOM KOJI PRATI VAŠ RITAM

Smanjite potrošnju energije automatskim isključivanjem svetla - koje ste zaboravili tokom užurbanog jutra. Podesite grejanje daljinski - za toplu dobrodošlicu. Ne dajte šansu neželjenim uljezima - noću spustite roletne kada niste tu.

SVETSKI STANDARD

KNX je svetski standard sa jakom međunarodnom zajednicom koji postoji više od 30 godina. Nudimo pouzdanu i stabilnu tehnologiju koja je spremna za budućnost. Mi smo međunarodno rešenje za visokokvalitetne pametne domove.

NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI

Probudite se ujutro postepenim otvaranjem roletni, stvorite prijatnu atmosferu regulisanjem osvetljenja uveče ili postavite scenario da biste prikazali da ste kod kuće čak i kad niste. Uz KNX izbor je u potpunosti Vaš! Naša tehnologija se može koristiti za različite primene i širok spektar proizvoda.

KNX PREDSTAVLJA KOMFOR, SIGURNOST I LAKOĆU UPRAVLJANJA

Pomoću našeg interfejsa koji je lak za upotrebu kontrolišete svoj vlastiti pametni dom. Nudimo najviši komfor i sigurnu ugradnju. Pametno nikada nije bilo tako lako!
Odmah upravljajte pametnim domom na pametnom telefonu ili tabletu. Podesite termostat, regulišite osvetljenje, prijavite se na alarmni sistem ... samo jednim klikom! Jednostavno je kao proveriti društvene medije.

Saznajte više

Za više informacija o KNX tehnologiji posetite zvaničnu prezentaciju standarda na www.knx.org